Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.12.2017 3:47:56 - Dobrý muž z Kralovic

Děkuji

Místo dotazu bych Vám chtěl vyjádřit své sympatie. Jsem rád, že v politickém dění jsou i seriozní lidé Vašeho typu. Myslím si, že kdyby takových osobností bylo v politice víc, bylo by méně nepravostí. Na Vašem klidném a rozvážném vystupování je poznat, že jste křes'tanský demokrat a věřící. Kéž by takových bylo víc. Když jsem uvažoval o kandidátovi na budoucího prezidenta, byl jste první, který mne napadl. Doba ještě patrně nenazrála. Přeji Vám hodně úspěchů v životě osobním i profesním a doufám, že s Boží pomocí se i situace v naší republice bude postupně přibližovat k tomu, co je dobré nejen pro nás, občany této země ale i v očích Božích.
Držím palce
Vladimír Průcha

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.12.2017 10:30:43 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pane Průcho,děkuji za Vaše slova podpory a sympatií, kterých si velmi vážím. Bral jsem svou pozici ve vládě i v parlamentu jako službu své zemi a občanům. Snažil jsem se a i nadále chci usilovat o zlepšení společenské a politické kultury, aby se nám v naší krásné české zemi v srdci Evropy dobře žilo. Pokud jste právě toto z mého působení vycítil, těší mne to a ještě jednou děkuji.