PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.01.2018 9:11:36 - Lukáš Bek

Ochrana prezidenta

Zdravím, pane předsedo Sládku! Zajímá mě Vaše hodnocení zásahu ochranky prezidenta Miloše Zemana? Co byste spravil vy, pokud byste byl odpovědný za ochranu prezidenta? Děkuji!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.01.2018 11:15:35 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,sice odpovídám trochu opožděně, ale vzhledem k tomu, že v pátek se bude volba opakovat, může se opakovat i ten incident. I když tentokrát bude ochranka prezidenta jistě v pohotovosti. Pokud by sem neproudily davy přivandrovalců, se kterými se sveze kjdejaký terorista nebo blázen, tak by jistě bylo podstatně klidněji. Mimochodem všimli jste si, že ten půlasiat a jeho sekta na incident nereagovali? Jistě, vřdyť jejich guru, který je každý den na televizní obrazovce je takový Čech, jako ta černoška Ukrajinkou. Do takové situace se já dostat nemohu a žádnou ochranku bych netrpěl. Byla tehdy sice jiná doba, ale Masaryk mohl klidně chodit mezi lidmi.