RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.02.2018 15:16:00 - Karsík

rozdělení ODS

Dobrý den, děkuji za odpověď. Bohužel já nemohl reagovat tak rychle jako vy, takže mě omluvte. Opravdu jsem ale myslel, že by ODS nejraději z EU vystoupila. Znamená to, že byste teda zůstaly, ale máte k EU výhrady? A jelikož nejste sám, kdo je má, myslíte, že je EU reformovatelná? Poslední, na co bych se rád zeptal. Nevzniká s nástupem Klause mladšího nebo Udženiji ve straně vnitřní pnutí? Oni se totiž dost často vyjadřují jinak než třeba vy nebo vedení ODS a trochu mi to připomíná Haška se Sobotkou. Nebo jak kdyby si mysleli, že ví všechno líp, a že když změní rétoriku strany, tak jí tím pomůžou, ale bojím se, aby to nebylo naopak. ČSSD se evidentně ze dne jak tak nezvedne a moc dalších tradičních stran tu není a u strany nové považuji spíše za marketingové projekty.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.02.2018 8:41:56 - RNDr. Jan Zahradník
 Vážený pane Karsíku,

správně jste pochopil, že ODS nechce z EU vystupovat, ale že ji chce reformovat.  To znamená, že si myslíme, že EU reformovatelná je. Na odkaze https://www.ods.cz/volby2017/program/zahranicni-politika najdete dokument, který náš postoj k EU popisuje. A o štěpení ODS nemějte strach, už jsme přečkali horší věci.

S pozdravem

Jan Zahradník