Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.02.2018 7:45:47 - občan pražský

Znáte hru "NAJDĚTE ROZDÍLY"...?

do dnešního dne bylo v naší polistopadové "demokracii" KAŽDOROČNĚ bez práce podstatně více lidí, než kolik jich přišlo o práci za 40 let komunismu v Československu CELKEM. A tehdy člověk od komunisty ALESPOŇ NĚJAKOU práci dostal. Dnes vás nechají totálně padnout. Podstatné víc lidí si v polistopadové éře vzalo život z ekonomických důvodů, než se kolik jich komunisté u nas CELKEM popravili z politických důvodů. Děti lidí bez práce nebo lidí s nízkými příjmy nemohou studovat ani cestovat a mají leckdy dokonce i hlad. Bezdomovci přichází v mrazech o životy. Je rozdíl, zda mě vyhodí komunista pro mé politické přesvědčení a nebo kapitalista bezdůvodně či z ekonomických důvodů firmy nebo hospodářství)?
ŠPATNĚ JE SAMOZŘEJMĚ OBOJÍ!!! Ale vy tvrdíte, že ze s ohledem i jen na prostě počty SROVNATELNĚ postižených je dnešní systém LEPŠÍ? A ještě jedna související otazka: kapitalismus neměl svá "padesátá léta", kdy střílel do lidí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.02.2018 9:48:00 - Mgr. Daniel Herman
Děkuji za vyjádření Vašeho názoru. Na toto nemá smysl jinak reagovat, protože jakékoli argumenty, kterými je možno vaše tvrzení lehce vyvrátit, stejně nepřijmete a na neplodné diskuse opravdu nemám čas.