Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.03.2018 8:23:33 - piiitrrr

Proč jindy aktivní politici ve věcech ochrany lidských práv nyní mlčí co se týče Turecké anexe severní Sýrie a etnické čistky Kurdů?

Pane Hermane, zajisté jste si všiml, že naši Turečtí "bratranci" provádějí etnickou čistku na našich Kurdských "bratrancích", kteří ještě nedávno byli našimi spojenci-pro pokrytecké politiky připomenu: Sindžár, Kobani, Rakka...to byli ti slavní hrdinní pešmergové z YPG denně na titulních stranách a v hlavních zprávách údajně superobjektivní ČT. Nyní jim Turci hážou bomby na nemocnice pod záminkou jakési protiteroristické operace a provádějí diplomatickou štvanici na Kurdské politiky(Sálih Muslim) a za Kurda ani pes neštěkne a i Čt mlčí.Vy mlčíte, Kníže Schvarcenberg mlčí, Miloslava Němcová Mlčí, Havel by možná taky mlčel, kdyby žil.Tady se řeší s křížkem po funuse vyvěšování tibetských vlajek a aktuální genocida Kurdů Vám(politikům) unikla?Oni mají Turci bohatou tradici genocid a anexí.Naši Arménští bratři i Kypřané by mohli vyprávět.Kde jsou sankce proti Turecku?Proč je to okrajové téma?Proč nebyl předvolán a vypovězen Turecký velvyslanec? Proč není humanitárně bombardován Istanbul?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.03.2018 11:27:49 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pisateli, vyslovujete závažné otázky. Sám na ně hledám odpovědi a upřímně Vám odpovídám, že jsem je dosud nenalezl. Doporučuji Vám obracet se s dotazy tohoto typu na ministerstvo zahraničních věcí.