PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.03.2018 12:00:06 - Anajka2

Demonstrace

Dobrý den pane doktore chtěla bych se zeptat jaký je Váš názor na různé akce a demonstrace které proběhly v nedávné době u nás a na Slovensku?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.04.2018 18:47:39 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,nelze směšovat události zde a na Slovensku. Tam se vyloženě hodila smrt novináře, ačkoliv dodnes nikdo neví, kdo a proč to udělal. Možná, že se to nedozvíme nikdy.Situace v ČR je odlišná. Tady jde o odstranění vředu v podobě vlády komunistů a estébáků. Jenom mne mrzí, že v opozici proti návratu února 48 vládne obrovská roztříštěnost, vlastně jsou všichni proti všem. Tém se snižuje šance na likvidaci komunistickoestébácké kliky.Mimochodem nejen dnešní a bývalí komunisté, ale i jejich přisluhovači jsou z jednoho těsta a musí být odstraněni všichni. Bez ohledu na to, zda byli nebo jsou členy KS, anebo zda jsou mladší. I kdyby se narodili po listopadu 1989, když to táhnou s estébáky a komunisty, tak jsou stejnými zločinci jako oni. Stejně odporní a hnusní.