Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.05.2018 17:37:29 - Dešťová víla

Nehřejete si hada na prsou?

A vám stačí, že Čižinský pozastavil své členství v KDU-ČSL? Takže když se svým hnutím neuspěje, bude se moci bez problémů vrátit? Mě to přijde dost divné. Pana starostu mám docela v oblibě, ale takhle se podle mě chová jen pokrytec nebo kariérista. Navíc, pokud je mi známo, funkce, které jako člen strany získal, si nechá? Pokud se nepletu, Čižinský získal v Praze jedniný mandát jako člen KDU-ČSL a když už není člen strany, tak lidovci vlastně přišli o mandát, který byste jinak mohl zastávat vy nebo někdo jiný. Není tohle podvod i na voliče?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.05.2018 13:45:01 - Mgr. Daniel Herman
Vážený tazateli,rozhodnutí pana poslance Čižinského pozastavit své členství v KDU-ČSL pokládám za odpovědné rozhodnutí, které napomůže pročištění vyjednávacích pozic jednotlivých politických subjektů.V poslaneckém klubu politické strany mohou působit i nečlenové strany. K otázkám osobního charakteru, které mi pokládáte, by se měl vyjádřit spíše sám pan poslanec. Doporučuji Vám obrátit se s dotazem přímo na něho.