JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.06.2018 13:38:45 - Voldánová

Ekonomika Ruska

Dobrý den, jak na tom Rusko po ekonomické stránce? Jsou tam jako u nás lidi, co žijí na hranici chudoby nebo v chudobě? Jaká je tam třeba průměrná mzda. Hledal jsem informace na internetu, ale jsou dost různorodé. Ptám se i proto, že si třeba Putin pořizuje tak drahé auto a přijde mi, že to moc nikomu nevadí. Přiznám se, že kdyby si takové auto pořídil někdo z našich politiků dost by mi to vadilo. A tak mě napadla otázka, zda si opravdu všichni Rusové žijí tak dobře?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.06.2018 20:59:35 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za dotaz, ale asi Vás zklamu. Nezajímám se o ekonomiku Ruska a nemám o ni ani žádné relevantní informace. Vím to co si přečtu v médiích, ale k těm českým, v informování o dění v Rusku, prostě nemám důvěru. Zaznamenal jsem, že bylo pro prezidenta Putina v Rusku vyrobeno nové vozidlo, ale jak bylo drahé v porovnání se speciálem od Mercedesu také nevím a je mi to jedno.  

Kladu si však otázku, jaké myšlenkové pochody Vás vedly k tomu položit mi tyto otázky.