Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.06.2018 14:07:59 - lev.rozzureny

Muslimové v Praze zpívali o zabíjení Židů - video. Proč jste jim nesebral registraci 2?

1) Nejste jako ministr informován o tom, že muslimové zpívají o zabíjení Židů? A co teda dělají tajné služby a policie? Chcete říct, že Arabové udělají demontraci na podporu Palestiny před izraelskou ambasádou a tajné služby ani policie si toho nevšimnou? I když to video si muslimové posílají mezi sebou a veřejně visí 6 let na youtube s 27000 shlédnutími, tak doted si toho nikdo od policie či tajných služeb nevšiml? Tomu jako máme věřit?

Anebo druhá možnost, že o tom samozřejmě věděli, ale zametli to pod koberec a Vás neinformovali? Co jako KDU-ČSL s tím hodláte dělat - s takovým selháním policie?

2) A kde se ti Arabové tady vlastně vzali, když nám všichni včetně KDU-ČSL tvrdí, že sem imigranty nepřijímají? Takže nám lžete do očí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.06.2018 16:07:37 - Mgr. Daniel Herman
Od 13. 12. 2017 nejsem ministrem. Na otázku po činnosti bezpečnostních složek se obracejte na kompetentní složky.Znovu opakuji, že nejsem informován, o čem píšete. Pokud víte o podezření ze spáchání trestného činu, pak jste jako občan povinen uvědomit orgány činné v trestním řízení. Pokud tak neučiníte, dostáváte se do rozporu s naším právním řádem. Tak se nad svým jednáním raději zamyslete, než abyste mi tu planě nadával, skryt za domnělou anonymitu.