MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.06.2018 8:43:20 - Alexander H.

Evropa příjmem mladých ek. migrantů páchá nemorální zločin vůči starým občanům v jejich domovině.....

Dobrý den,
uvědomují si vůbec představitelé EU a národních států, že příjmem ek. migrantů (uprchlíků) těžko rozeznat (dle statistiky Itálie je jen 1% uprchlíků), že tím dostávájí Africké státy do problémů, kde se o staré lidi v Afrických zemí nikdo nepostará? Kdo je ochrání? Kdo jim bude pomáhat? Kdo tam bude pracovat? Z čeho budou staří lidé žít, když mladí se o ně nepostarají?

Již se hovoří, že se stěhují celé vesnice a že tam zůstávají jen staří. Těchto vylidněných vesnic jsou tam stovky. A já se ptám, komu vlastně pomáháme? Není to povrchní pomoci tím, že pastevce ovcí a koz přijmeme a zde budou pobírat sociální dávky, či krást při neudělení azylu a doma budou staří lidé jejich etnika umírat hlady, bez pomoci?

Z morálního hlediska je nutné všechny poslat zpět, aby mohli přispět svému státu k rozvoji. NEbo snad africké státy nemají svoji vládu? Není novinkou, že chudí Evropané přispívají přes své daně bohatším afričanům (mnoho afrických představitelů - top světový boháči).

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.10.2018 10:50:49 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 Pěkný den,jistě je lépe pomáhat v místě. O tom není sporu