Leo Luzar

  • Ostrava-Jih
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.06.2018 15:28:54 - Erik Kraft

vláda

Proč jste razantní NE podpoře vládě, kde bude Poche neřekli už dřív? Ano, měli jste k němu výhrady, ale ani já nezaznamenal, že byste tím podmiňovali podporu vládě. Až když se Zeman dostal do úzkých, tak jste mu s Babišem přispěchali na pomoc. Proč? ČSSD podle mě jednala v tomhle směru transparentně, když zveřejnila ministry a podmínky za kterých do vlády půjde a pak o tom nechá členy hlasovat. Proč jste neřekli na začátku, že takovou vládu nepodpoříte? Protože to, že ČSSD nominuje Pocheho říká dlouho. A třeba ministr zdravotnictví nebo dopravy - proti jejich pokračování ve vládě už námitky nemáte? Původně jste totiž tvrdili, že by měli skončit. A jestli toto jednání o vládě krachne, co bude dál? ANO se SPD do vlády jít nechce, takže jaká jiná varianta než předčasné volby se nabízí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.06.2018 15:17:50 - Leo Luzar
 Dobrý den,politika je složitý systém jednání a vyjednávání a ne reagování na novinářské senzace a představy. Výsledky voleb určily možnosti a mantinely. To spolu s možnostmi si lidsky sednout s partnerem na vyjednávání a najít společné body umožňuje hledat varianty dalšího postupu. Nikdo si nepřeje předčasné volby a cesty řešení stále existují. Já osobně se přikláním k menšinové jednobarevné vládě ANO2011 s tolerancí napříč stranami. To znamená jak KSČM, ČSSD, ale třeba i SPD. To jsou ty strany, které dávají přednost presumpci neviny před hysterickými výkřiky volajícími po krvi.S pozdravem Leo Luzar