PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.06.2018 18:17:54 - Ing. Zuzana Schneiderová

Stanovisko republikánů k ministryni Malé

Dobrý den, pane Sládku,
jak přijímáte vládu, kterou sestavil premiér Babiš, zejména jaký postoj má vaše strana k osobě ministryně Malé a možného střetu zájmů v jejím podnikání a nové funkci ve vedení spravedlnosti?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.07.2018 11:29:19 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,nejlépe vystihuje morální bahno, do kterého se ponořila česká společnost, fakt, že bývalý komunista jmenoval v den zavraždění Milady Horákové a dalších třech nevinných, tedy spáchání politické vraždy, bývalého komunistického udavače předsedou vlády, kde jsou buď stejní zločinci anebo alespoň bezcharaterní kariéristé, kteří jdou s každým vládnocuím režimem ať nacistickým nebo komunistickým.Malá velká podvodnice do tohoto spolku zapadne jako .... do gatí. Studovala na podvodné škole, dopustila se zločinu plagiátorství, je ve střetu zájmů, protože radí dlužníkům i věřitelům a ještě k tomu sestavuje pravidla pro usnadnění parazitování na lidské bídě.Je to tatáž, která by obdivovala Hitlera nebo ronila slzy nad smrtí Stalina, jenom když by z toho měla prospěch. Neliší se od nacistických fanynek ani komunistických bestií. Takových tady již bylo, ale jelikož si národ nevzal poučení z historie, tak si bude muset všechno utrpení zažít znovu.A vůbec nezáleži na tom, že se dříve popravovalo provazem a dnes vydáváním zajišťovacích příkazů, dříve vtrhlo do bytu Gestapo a dnes ozbrojení celníci. Dříve vládla jedna strana, dnes vládne jedna strana, kde je rozdíl? Neexistuje bývalý komunista, tak jako neexistuje bývalý černoch atd.