genmjr. v. v. Ing. Hynek Blaško

  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.09.2018 15:15:59 - Dana Neubauer

ilegální migrace

Dobrý den,pane generále,před časem jsem se ptal,proč se ilegální překročení hranic nepovažuje za trestný čin.Bylo mně řečeno,že se jedná o přestupek,nevím proč.Dobře,dále z jakých důvodů nejsou trestně postižitelné osoby,které napomáhají ilegální migraci,jako jsou třeba představitelé EU,západní představitelé,jelikož porušují veškeré dohody,zatím co V.Orbán jednal podle práva a zavíral hranice.Děkuji za odpověď,Novoselský.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.09.2018 21:20:02 - genmjr. v. v. Ing. Hynek Blaško
 Bohužel se pravidla po roce 89 změnila a k tomu i zákony. Parlament by musel přijmout novelizace a v nich přitvrdit postihy za ilegální přechod hranice. Vámi zmiňované osoby jsou prakticky nepostižitelné, protože občané, kteří je volili se jich na nic neptají a nechávají je dělat to co dělají tudíž si myslí, že jsou nadlidi a mohou si dělat co chtějí. Historie na ně jednou ukáže, ale to už bude na vše pozdě.