Ing. Michael Canov

  • SLK
  • Liberec
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.09.2018 13:53:26 - Laudová Klára

Přijetí ,,sirotků"

Dobrý den, nemyslíte, že když něco podepisujete (vlastně i nás občany) měl byste být schopen mi odpovědět? Pochopte mě, já nemám nic proti pomoci, ale mám strach. Na člověku, který si projde peklem, to musí zanechat následky. Nejde ho proto odepsat, ale ohrozit další lidi? Proč nepřijmout skutečné sirotky - malé děti a ty vychovat? Jak začleníte frustrovaného mladistvého do společnosti? nebude to mít snadné, protože nebudet znát jazyk, bude bez vzdělání. Kdo se o něj bude starat, když už mu bude třeba 18? Kdo mu dá práci? A jestli všechny děti nejsou sitotci jak připouští i sama paní Šojdrová, nebylo by lepší pomoci těm rodinám, aby mohli být spolu? Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.09.2018 12:46:06 - Ing. Michael Canov
Dobrý den, já jsem nepodepisoval něco, já jsem podepisoval prohlášení skupiny senátorů pro přijetí sirotků (malých dětí). O frustrovaných mladistvých prohlášení senátorů nebylo.