JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.12.2018 17:06:24 - evenak

k vaší odpovědi na minulý dotaz- 2

omlouvám se vám, pokud můj dotaz ve vás vyvolal dojem, že vás griluji. Pravdou je, že právě vás považuji za dobrého politika. Obvinil jste v té předminulé odpovědi SPD, že bod k jednání nedostatečně vykomunikovali s kluby a ostatními poslanci. Což mi evokovalo, že buď valná část PS je pro přijímání imigrantů, nebo poslanci nevěděli oč se jedná. Je zvláštní, že obyč občan ví oč jde v obou "nezávazných" smlouvách a poslanci snad nevědí? Ignorují vůli občanů? Máte pravdu že se mám ptát ostatních politiků z PS a ne vás. Budu se ptát.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.12.2018 23:56:20 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,dovolím si tvrdit, že obyčejný občan, ale ani většina politiků neví o čem oba globální pakty jsou a dokonce nejsou schopni definovat rozdíl mezi pojmem uprchlík a migrant. A to je ten zásadní problém. Všichni tomu rozumí, ale nikdo neví, která bije. Když jsem dělal na odmítnutí globálního paktu o migraci potřeboval jsem na informování vlády několik týdnů. Nemyslete si, že být politikem automaticky znamená být obdařen moudrostí a rozumem.Preji hezký večer. Zd. Ondráček