Potraviny
Minimálně jednou ročně slyšíme o nějakých závadných potravinách, které se z ciziny objeví u nás na trhu. Nepamatuji si, že by nějaké závadné potraviny byly domácí. Jak je to možné? Jsou u domácích potravin důslednější kontroly? Proč se víc nekontrolují dovážené potraviny? Obzvlášť když jde o běžné potraviny. Řešit to tak, že nebudeme dovážet je podle mě hloupost, protože i když máme spoustu dobrých jídel a surovin, něco prostě vyrobit nedokážeme nebo ne tak dobře. Jde o specifické potraviny, ale kdyby byl zákaz, který by byl plný výjimek, byl by v tom akorát hrozný chaos. Nemyslíte?
Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.
Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)