Ing. Milan Pour

  • ANO 2011
  • Milovice
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.04.2019 16:24:21 - Tatajede

Diskuse o postavení rodiny v 21. století

Pane poslanče, k diskusi avizované v titulku dotazu : cit. Vaše vyjádření uvedené v PL " ... a doufám, že budeme o tomto tématu v jiném složení debatovat někdy v budoucnu. ". A proč v jiném složení? Co je závadného na T. Robinsonovi? Že má názor, který není totožný s názorem těch s jediným správným názorem? Že upozorňuje u sebe doma na věci, která jeho establišment politicky korektně zamlžuje a zamlčuje? Celé toto mi připomíná období před třiceti lety - masám je třeba předkládat jen takové informace, které nebudou nutit k porovnávání, zamyšlení a možnému vytváření jiného, nežli někomu potřebného názoru. A není náhodou stížnost britského velvyslance v Česku na účast T.R. v diskusi totožná v porovnání s požadavkem čínského politika na neúčast zástupce Taiwanu na setkání s naší ministryní? pro mne jste se Vy i například pan poslanec Bartoš ukázali jako bytostní demokraté.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.04.2019 17:24:53 - Ing. Milan Pour
 

Děkuji Vám za dotaz. V mém vyjádření určeném veřejnosti jsem kromě jiného uvedl: „Tímto se chci zároveň omluvit i ostatním účastníkům konference a doufám, že budeme o tomto tématu v jiném složení debatovat někdy v budoucnu.“  V tomto vyjádření jsem nesděloval konkrétně, v jakém složení řečníků a na jakém fóru budu příště diskutovat k tématu Rodina a její práva v 21.století. Pro mne je velkým zklamáním interpretace českých médií o T. Robinsonovi. Tato média způsobila tlak na několik řečníků, kteří na konferenci na poslední chvíli zrušili svoji účast.     Příspěvkem pana Robinsona mělo být vyprávění příběhu oběti pákistánského gangu, který zneužíval nezletilé dívky ve Velké Británii. Pan T.Robinson se zasadil o to, aby se celým případem zabývala policie, pomáhal obětem a dodnes je s nimi v kontaktu. Česká média však uváděla samá negativa z minulosti pana T.Robinsona. O některých z nich jsem neměl předtím žádné informace. Chtěl jsem, aby konference byla obsahově vyvážená. Bohužel média vytvořila obraz konference v podobě exhibice kontroverzního aktivisty T.Robinsona. Tomu jsem nechtěl napomáhat poté, co odřeklo několik řečníků. Pro mne je to zatím velmi čerstvá zkušenost. V následujících dnech a týdnech se rozhodnu, na jakém fóru a v jakém složení budu případně na téma „ Rodina“ diskutovat.