Ondřej Profant

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.04.2019 13:18:20 - Korálek

Praha

Vám se docela dost dobře daří v parlamentu, v senátu už je to horší, ale nejhorší je to v komunále. Vy jste spokojen s tím, co se odehrálo na Praze 4? A co třeba koalice na 11? Vznikala dlouho, ale že by to byla nějaká výhra. A na magistrátě se také dohaduje Hřib a Pospíšil. Budete nějak důkladněji vybírat komunální politiky?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.04.2019 11:44:31 - Ondřej Profant
 Dobrý den,
jsem velmi rád, že vnímáte naší práci ve sněmovně pozitivně. S výsledky se můžete seznámit také na: https://piratipracuji.cz a https://www.profant.eu  Myslím si, že do senátu vnesl svěží vítr Lukáš Wagenknecht.
Komunál je samozřejmě nejsložitější, jelikož je rozsáhlý a politická situace různá. Na Praze 4 si nejsem vědom problémů u Pirátů. Jiným stranám se nelíbilo to, že chceme realizovat náš program zvláště pak v oblasti otevřenosti, tak nás obešly. Koalice na Praze 11 byla složitá. Proto se také vyjednávala tak dlouho. My jsme preferovali jiné složení, ale nakonec to dopadlo takto. Více o tom: https://praha11.pirati.cz/tiskove-zpravy/podepsana-koalicni-smlouva/
Konflikt ohledně Pospíšila opravdu není naší chybou. Pan Pospíšil pravidelně neříká celou pravdu, nekomunikuje se svými kolegy z TOP09. Obvykle se děje to, že radní na magistrátu se dohodnou (pan Pospíšil není radní) a následně pan Pospíšil objeví problém, který ventiluje skrze media. Celé je to jeho volební kampaň v rámci voleb do Evropského parlamentu.