PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.05.2019 10:26:23 - Kozmo

Lze podle tendenčních informací v mediích předpokládat pokus o "Majdan" v Česku?

Vážený pane doktore, podivný, medií prosazovaný Spolek Milion chvilek pro demokracii sepsal na svém profilu požadavky,( které zatím má, např. odvolání Benešové atd., ale podle mne pouze testuje svou sílu a mohou následovat požadavky další). V případě, že nebudou naplněny, chce svolat další demonstraci na 21. května na Václavské náměstí. Další demonstrace na Staroměstském náměstí se pak uskuteční příští týden, 13. května atd. Silně to připomíná začátky situací před tzv. Majdanem nebo děním v ulicích na Slovensku. Osobně mám dojem, že v pozadí dění jsou služby a lidé, o kterých se nemluví! Děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.05.2019 17:55:57 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Vidím to stejně. Prvním kánonem každé páté kolony je metoda, známá už z pohádky o jezinkách. Tedy zásada psát si na čelo pravý opak, co ta kolaborace proti vlastní zemi sleduje ve skutečnosti. Plnou hubu "potlačených práv" měla i henleinovská smečka. A baštili jí i naši "strategičtí spojenci". "Nezávislí" nejsou ani "zločinci v bílých límečcích", kteří pasou "nadnárodní neziskové nadace". Ti zase čtou z pysku erárních "rytířů pláště a dýky", máte plnou pravdu.