Jana Levová

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.08.2019 18:06:56 - DoubekJ

Homosexualita

Vážená paní chci se zeptat zda jste byla za to že žijete s někým 25 let vyhozena z práce nebo jste byla v práci ponizovana.Ja jo a tomu se říká demokracie a nikoho nezajímalo jakou odvadim práci.I jsem dostával menší výplatu nezivim děti jen sebe a chtěl bych vědět které zaměstnání umožní naskočit na být 19milionu.Vase strana straší lidi muslimy atd.jako Hitler.A můžete zdelit vím konkrétně ohrožuje manželství pro všechny.Proc tedy neusilujete o menší daně třeba o tý 4 % pro menšinu když jejich hlasy při volbách nepotřebujete. DEKUJI

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.08.2019 0:52:10 - Jana Levová
 Dobrý den, 
úvodem bychom si měli některé dezinformace vyjasnit. Hitler s muslimy spolupracoval, muslimové s podporou Hitlera vybíjeli Židy na Arabském poloostrově. Strašit muslimy české obyvatelstvo nemusíme, to bohatě zvládají média, které informují o teroristických útocích v západní Evropě. K homosexuálům a Hitlerovi a muslimům. Věřte, že v muslimské zemi by jste byl mrtev, pokud jste homosexuál. Tam je homosexualita trestána smrtí. 
O menší daně usiluji. Předložila jsem ve sněmovně návrhy na snížení daně z nabytí nemovitosti například. Škoda, že předtím, než mi položíte dotaz, se na mou práci nepodíváte na stránkách sněmovny. Škoda, že než mi položíte dotaz, si nenastudujete historii. Stačilo by učivo ZŠ. Tam se éra nacismu a Hitlera probírá.
S pozdravem,
Jana Levová