Mgr. Petr Gazdík

  • STAN
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.08.2020 13:58:17 - eda rybák

volby

Dobrý den, vážím si vaší otevřenosti a děkuji, že jste si našel čas mi odpovědět. Podle mě máte potenciál, ale široké koalice se bojím. Moc nevěřím, že by to fungovalo a bylo to pro nás prospěšné. Chápu, jak to myslíte, s těmi činy, ale zase když jste teď v opozici a Babiš dokonale ovládá PR, když si přivlastňuje i úspěchy jiných, nemyslíte, že je nutné zapracovat i více na vaší propagaci? A hlavně se více otevřít lidem. Přijde mi, že se strany zaměřují jen na své voliče, ale nesnaží se přesvědčit voliče jiných stran. Proč třeba pravidelně nejezdíte po okresech a neděláte nějaké debaty? Ne všude totiž lidi trápí to stejné, a i když je dnes super, že je tu třeba možnost s vámi komunikovat tady, třeba to všichni nevědí a co jsem koukal tak někteří politici se ani nenemáhají na dotazy reagovat. Přitom lidi vědí, že na to mají asistenty, takže o čase to není. A nebo když někdy sleduji schůze sněmovny, myslím, že času máte někdy až moc - dal bych smějícího smajlíka, ale to tu nejde.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.08.2020 18:23:05 - Mgr. Petr Gazdík
Naprosto s vámi souhlasím, že široká koalice by musela hlavně dávat smysl - nestačí, aby se „všichni spojili proti jednomu”. Především musíme voličům nabídnout smysluplnou vizi, co bychom my dělali lépe. Program „proti” smysl nedává, musí to být program PRO něco. A o to se teď snažíme a snažíme se najít co nejlepší formát, který právě toto splní. A jestli to bude široká koalice nebo třeba dva bloky, to se teprve uvidí.