Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.02.2021 10:36:06 - Jarda23

Koho volit?

Dobrý den,
trápí mě koho volit v říjnu ve volbách do sněmovny. V minulosti jsem vaší straně (naposledy v roce 2013) dal hlas, ale dokud jí povede váš pan předseda Filip, který podlézá hnutí ANO tak vás volit nebudu. Kdybyste vaši stranu vedla vy, neváhal bych. Myslíte, že se to u vás do voleb změní?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.02.2021 14:59:19 - Ing. Kateřina Konečná
Vážený Jardo, 
nejprve dovolte, abych Vás co nejsrdečněji pozdravila. Nebudu zastírat, že patříte mezi celkem velkou skupinu voličů, kteří po roce 2013 KSČM šli  (tehdy volilo komunisty tři čtvrtě milionu lidí) vyjádřit svou politickou preferenci jinému subjektu. Z velké části to bylo hnutí ANO, chvíli se tvářící jako levicové (protože ho k tomu KSČM dotlačila), ale ve skutečnosti dělající politiku, která je A. Babišovi na základě jeho postavení nejbližší - politiku pro korporace a bohaté podnikatele. 

Co se týče změn ve vedení KSČM, tak už dnes je evidentní, že přijdou. V. Filip již několikrát avizoval, že nebude dále kandidovat. Takže buď Ústřední výbor KSČM nebo sjezd vybere nové složení. 

Přeji Vám pevné zdraví a hezké dny
K. Konečná