Ondřej Profant

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.06.2021 14:55:20 - Bobo11

Jdete na to dobře

Představit vládní tým je skvělý nápad. Ale není tam až moc politiků a málo odborníků? Navíc když někdo bude ve vládním týmu a třeba poslanec, bude to časově stíhat? A proč nejsou ve vašem vládním týmu uvedeny i adepti přímo na ministry? Má vaše koalice nyní něco jako stínovou vládu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.06.2021 13:41:40 - Ondřej Profant
Tady máte všechny dosavadní uchazeče představeny:https://www.piratiastarostove.cz/documents/47/VladniTym.pdf

Preferujeme odborníky na politické vedení úřadu. To není kvalifikace, která by byla snadno srovnatelná. Pan premiér nám názorně ukázal, že lidé ze zkušeností pouze ze soukromého sektoru jsou velmi nevhodní. Stejně tak samozřejmě není dobrým kandidátem nikdo, kdo nemá rozhled mimo veřejný sektor. A v neposlední řadě to musí být politik, aby svou práci dokázal protlačit přes sněmovnu a evropské orgány - na tom opět selhávají současní ministři.

Ve sněmovně jsme již schválili klouzavý mandát. Čili žádný z našich ministrů nebude kumulovat funkce a bude se věnovat na plný úvazek ministrování.

Adepti na ministři budou vycházet z celkového rozložení sil po volbách. Všichni jsou případní adepti na ministerský post.