Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.06.2021 15:08:25 - Lada Mulen

dotaz

Dobrý den plně souhlasím co jste uvedla v PL na adresu toho Kalouska je škoda, že jste neuvedla jak se zachoval on při povodních 6.6.2013. Jak statečně pomáhal až z toho nemohl mluvit jak byl udřenej. Viz TV Nova. Jak budete postupovat v případě hlasování o Madarsku a jeho novém zákoně ohledně děti o homosexuálech dekuji za odpověd.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.07.2021 11:29:21 - Ing. Kateřina Konečná
Dobrý den,

děkuji za podporu i za připomínku "unaveného" M. Kalouska při povodních. Pokud jde o Maďarsko, vnímám to na dvou rovinách. Jedna věc jsou moje názory. Druhá a mnohem důležitější je ta, že si nepřeju, aby EU diktovala suverénním státům, co a jak mají dělat.
Ostatně tuto politiku drží KSČM jako jediná politická strana už od vstupu do EU (kde jsme jako jediní doporučovali v referendu nehlasovat pro vstup do Unie).
Aktivně jsme se tehdy jako jediní postavili proti ratifikaci Lisabonské smlouvy, kterou tehdy odhlasovaly všechny parlamentní strany s výjimkou KSČM a podepsal ji prezident V. Klaus. Podle mě má Maďarsko právo na takovou politiku, kterou si zvolili obyvatelé Maďarska a EU by je za to neměla perzekvovat. 

Hezké dny přeje

Kateřina Konečná