Ing. Petr Beitl

  • ODS
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.02.2022 13:44:37 - chromozom

Putinova válka

Oč podle vás Putinovi jde? Co by ho pode vás zastavilo? Já dost pochybuji, že ho nyní zastaví sankce. Je mu absolutně jedno, že tu byla nějaké covidová krize, která má spolu s inflací a rostoucími cenami energií katastrofální důsledky pro obyčejné lidi a ještě je žene do války. Nebo myslíte, že se právě toho, že roste frustrace lidí využít a právě proto teď začíná válku?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.03.2022 12:31:14 - Ing. Petr Beitl
Dobrý den, je těžké to pochopit a smířit se s tím, ale Putin chce násilím rozšířit Rusko o území Ukrajiny. Toto rozšíření chce prosadit za cenu rozpoutání války a ztráty tisíců lidských životů. Pro nás to znamená, že v budoucnu můžeme ruské rozpínavosti i vojenskému napadení čelit i my nebo další státy Evropy. Musíme si uvědomit, že o naši budoucnosti se dnes bojuje na Ukrajině. Proto musíme být připraveni pomáhat veškerou možnou podporou. Rusko musí být izolováno tak, aby Putin pochopil, že vést válku se nevyplácí. A my si musíme uvědomit, že ani pro nás toto období nebude ekonomicky jednoduché.