Mgr. Petr Gazdík

  • STAN
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.04.2022 14:11:30 - Jeep

učitelka

Pane ministře, pokud tu učitelku češtiny vyhodíte/necháte vyhodit, dostanete se na stejnou úroveň ministra školství z období normalizace. Zarazíte tímto svévolným aktem jen další hřebík do rakve české, už tak dost pochybné demokracie a svobody názorů. Nemůže být propagandou, dle Vašich slov, tvrzení učitelky, že se v Kyjevě nic neděje, když si tam podávají dveře evropští politici, včetně českého premiéra. Nebo to není pravda? Jezdí snad jinam? Kdyby se v Kyjevě váčilo, nikdo by tam logicky nejezdil.

Pedro

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Shelma, Pa_Paja, silverA

Odpověď

03.05.2022 9:59:19 - Mgr. Petr Gazdík
Demokracie neznamená právo lhát nebo vědomě šířit od školní katedry propagandu. Z mého pohledu je to zpronevěření se učitelské profesi. Můžete se mýlit, ne lhát. Můžete mít názor na jakoukoliv věc, ale nemáte právo o ní vědomě lhát a vykládat to dětem. Je zkrátka rozdíl mezi sdělováním vašeho NÁZORU a sdělováním FAKTŮ. Máte právo na názor, ne na lež.