Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.04.2023 12:52:33 - FrenFajn

Co se stalos vaším slibem, že bude konstruktivní opozice?

Co konstruktivního jako opozice děláte? Mě přijde, že kritizujete vše, a že tím jen přispíváte k stále větší a větší polarizaci - ve sněmovně, mezi lidmi. Netvrdím, že nemáte mít žádné výhrady, ale vy kritizujete opravdu vše, i třeba stejné věci, co jste dělali sami, ve sněmovně se jen hádáte, místo, abyste více spolupracovali třeba na důchodové reformě

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.06.2023 11:45:40 - Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová
 Dobrý den,
velice mě mrzím že naši práci takto vnímáte, nicméně si dovolím nesouhlasit. My předkládáme naše návrhy a řešení prostřednictvím stínové vlády, která pravidelně každý týden zasedá. Závěry a naše postoje zveřejňujeme na tiskové konferenci, která je vždy on-line přenášena. Jako poslanci předkládáme též pozměňovací návrhy k navrhovaným zákonům, aktivně vystupujeme v rozpravách. Samozřejmě, že jsou zákony, se kterými zásadně nesouhlasíme, často s námi nejsou vládní koalicí projednávány a my musíme přistoupit k obstrukcím, je to totiž jediná cesta,  jak zabránit schválit zákon, který z našeho pohledu zásadně poskozuje občany naší země. Prosím, sledujte nás, a to zejména na sociálních sítích,, např. na FCB, TW "LespšíVláda"
Děkuji za Váš dotaz a přeji pěkné dny

J. Pokorná Jermanov