PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D.

Místopředseda vlády pro digitalizaci
  • Piráti
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.08.2023 15:25:58 - Dan J.

Vždyť celá tato vláda rozděluje lidi podle jejich názoru, to vám nevadí?

I vy se chcete postihovat ty, co mají jiný názor než ten, který považujete za správný. To samé Rakušan.
Cituji vás:
Politika založená na rozdělování společnosti, štvaní jedněch proti druhým a strašení podle něj může přinést laciné populistické body, z dlouhodobého hlediska to ale škodí celé zemi.
Můj dotaz je v úvodu: Proč i vy proti sobě štvete lidi, co mají jiné názory, než které se vám hodí? Opovrhujete demostranty, které přirováváte k páté koloně Ruska, ale vůbec vám nedochází, že řada lidí demostrujete z racionálních důvodů, protože se jim nedaří a vaše vláda je nechává na holičkách.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

mamcaRBK, Sawannah, OlgaN, amazonie, Samuel1KB, Smotlacha, Jana11, Josef Hašek, danusa, jáji, Jeef, brblal, Jaroslav27, Pivník brdský, Majoránka, Adonis, stockl, PavlaV, tomsik1, Franta Flákanec, Eisenherz, hrad, jr.wc007@atlas.cz, frajava, Nelinka Zelinka, Ten vzadu, jivav, eva41, vanpetr, Julie., Magda1, PiereDeux, slušná občanka, Nordy, Skorodůchodce, Cifernikus, mikinenecek, zipo, marcelas, dolek, Kätner, modelar, zdenuse, Sascha, alankarel, Martin L, Životní zkouška, Pedrosso, Evka007, ali56, Vida, MILE, prototypb

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.