Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.10.2023 16:29:39 - rohan

Svoboda slova

Pane Vystrčile, pro DenikN jste řekl: "Správný postup v boji proti dezinformacím není jednoduché zvolit, aby to nakonec dezinformátorům nenahrávalo. Odborníci by měli říct, jak má v této věci stát postupovat, aby nedocházelo k omezování svobody slova a šíře demokratického prostoru. Pokud se setkáme s dezinformací, lží nebo lidi strašící spekulací, měli bychom ji vyvracet zejména z pozice či úrovně, ve které se nacházíme." Ptám se za a): zda tím, že PL neposkytujete rozhovory, ani nereagujete na dotazy nás, voličů, nedochází k omezování svobody slova a šíře demokratického prostoru (podle mě ano)? Za b.): proč podle Vašich slov na PL nevyvracíte (z pozice či úrovně, ve které se nacházíte) dezinformace, lži, nebo spekulace. Podle všeho (VOP) je zde prostor pro politiky nabízen zdarma a bez zásahu redakce. Znamená to za c.): že námi, voliči, opovrhujete? Děkuji za Vaše odpovědi, bývalý volič ODS, Václav z Prahy.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

pn, tomsik1, Pobavený-divák, Brabecová, Josef Hašek, Venda3, fuki, Vasa, jura-p, Nelinka Zelinka, lubkral, Allforpeace, Kritická, falcon16, gabr-daniel, Regio1, mikinenecek, František Janota, eva41, kenyrts, hrad, Nedvídek, Ber La, Pamětník2, ýbrpajzl z Kapitálu Erbena a Němcové , Borek L, Olouš, Lacas, marssa, dagnis, PetrG, Pete22, janek bílý, Mirek69, waggie, Smotlacha, Sascha, pion, Jemin, kratkyzobak, alicce, jivav, Pavel Aron, Voltra, Radko, hlja, Bedrník, ptata, rimiks, deep purple, rsj, josefus, takyskorodoktor, Ludva Bilkuš, amazonie, ginno, zefir, hodo, Dahlie, Maca, jiří franěk, zdenek2

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.