JUDr. Daniela Kovářová

  • Plzeň-jih
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.01.2024 12:49:17 - JežekZ.

zrušení poplatků

Podle vás veřejnoprávní média vůbec nepotřebujeme, já souhlasím, ale co mi vadí mnohem víc je fakt, že za ně musíme platit, a to všichni bez ohledu na to, zda je využíváme. Můj dotaz zní. Navrhnete zrušení poplatků?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

alankarel, hodo, evenak, Kritická, Vida, hejtmanSágner, valissen, Arnold Rimmer, brblal, Josef Hašek, kabi, ptata, Yaryj, oldbeat, Rebel Dandy, DAN75, Alena F., marisac, Nelinka Zelinka, Chobotnice, Smotlacha, Helcali, eva41, tomsik1, Sascha, rimiks, maličký kamínek, libuse..., kenyrts, mosh, Mgr. Bc. Jiří Vodička, hrad, lapra, Vasa, Christian, Gyta, Pamětník2, Rumánková, fa, vecerak, OlgaN, beran 96, Rudl, MacekM1, eda 1, Jazykář, Žabiař, MUF, Radko, Modrobuřt, Iko, Pe. Pe. pe., Nic moc, Svorcova, Dr QQ, Sokolik, Jija47, Nedvídek, stockl, širák, hlja, Borisvij, pomnenka66, klekipetra02, Natelyhodědek, mamcaRBK, Radimec, Xenia, Milalady, Borůvka46, Roman Fiala, Supman, miklik, Andante, Braper, Dahlie, martinstanislav, Pete22, lenka.ms, stanl, muž v letech, dolek, masér, dagnis, mydlisko, Martin L, Stasko, Venda3, Beva, rsj, 136N, laco, filip1, martinp123xxc, ken3ny, Neguš

Odpověď

20.03.2024 10:49:01 - JUDr. Daniela Kovářová
 Souhlasím s Vámi, taky se mi placení nelíbí. K tomu, aby návrh na zrušení poplatků prošel, bych potřebovala koaliční podporu. Nyní je však v Poslanecké sněmovně naopak projednáván návrh na zásadní změny a zvýšení poplatků. Pokud ve Sněmovně tento návrh projde, je značně nepravděpodobné, že by Senát s touto změnou nesouhlasil. Soudím tak po 1,5 roce v Senátě. Až na 3 případy Senát vždy podpořil vše, co navrhla pětikoaliční vláda a co schválila Sněmovna.