Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.02.2024 13:57:32 - JamesBond

Co vás táhne do Bruselu?

Proč kandidujete? A hlavně jak hodnotíte, že jste až za Nagyovou? Proč vůbec ANO dává takové lidi na kandidátky? Je to vůbec vůle strany nebo je to čistě v rukách Babiše? Nevím, zda mi budete moci upřímně odpovědět, ale budu doufat

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.02.2024 16:53:47 - Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová
 Dobrý den,
děkuji za váš dotaz a ráda na něj odpovím.Kandidátka do EP je sestavována předsednictvem hnutí (15 lidí volených celostátním sněmem) a to na základě nominací z krajských organizací. I tato aktuální byla takto sestavena, navíc byla nad rámec našich stanov schválena všemi krajskými sněmy. Paní Nagyová dostala nominaci z kraje Vysočina, já zase ze Středočeského kraje. Kandiduji protože jsem v Bruselu aktivní delší dobu, již šestým rokem jsem členkou Výboru regionů EU, a posledního 1,5 roku předsedkyní komise ECON. Mám za sebou různé pozice v komunálu i v parlamentu a vím, že jsem na základě svých zkušeností a znalostí schopná prosazovat a hájit zájmy České republiky. To, že jsem na šestém místě,mi nijak nevadí. Jsem velice ráda, že hnutí ANO oceňuje moji práci a na toto místo mě doporučilo.
Přeji pěkné dny
J. Pokorná Jermanová