Ing. Klára Dostálová

  • BPP
  • Královéhradecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.05.2024 12:32:20 - Kristýna Kronďáková

mandát

Dobrý den, je pravda, že vy jste hodně vidět a nevyhýbáte se ani dotazům lidí, ale není to jen taktika před volbami? Co když budete zvolena a pak na problémy nás lidí rezignujete? Víte, já mám ten pocit u většiny poslanců, a u těch evropských snad ještě více. Když třeba vezmu ANO. Ve sněmovně je vás nejvíc, ale když jsem schválně teď koukala na soupis, tak minimálně o polovině jsem nikdy neslyšela a myslím, že se tak jen vezou na úkor takových, jako vy, co to odmakáte. Problém u politiků ANO, ale nejen u nich, vidím také v tom, že dost často sbíhají k jiným stranám. Pokud někdo po zvolení přejde k nějaké jiné, neměl by automaticky ztratit mandát? Zdraví Kristýna

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.05.2024 21:26:21 - Ing. Klára Dostálová
Dobrý den, začnu od zadu. Ano, pokud někdo po zvolení přejde k jiné straně, měl by ztratit mandát. Jednou byl za tu stranu zvolen a měl by hájit program, který ta strana reprezentuje. Jsem odpůrkyně převlékačů kabátů a jak vidíte, kopu za hnutí ANO v dobách vládních i opozičních. K té druhé části otázky: to, že někteří poslanci nejsou tolik vidět neznamená, že nepracují. Podívejte se třeba na členy naší stínové Lepší vlády. Všichni opravdu na svých resortech pracují, jsou aktivní, předkládají návrhy. Stejně jako vy ani já nemám ráda ty, kteří se jen lidově řečenou vezou.