Jan Blažek

  • Republika
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.12.2012 23:54:47 - Luboš.

Dobrý den pane Luboši.

Dobrý den,
Váš názor hodnotím kladně ve smyslu, že voliči (studenti) se zvedli a aktivně vyšli do ulic bojovat za prosazení svého názoru. Je ovšem otázka, co by se dělo, kdyby se informátoři policie v civilním oděvu začlenili do davu a pomocí spolupráce s těžkooděnci oddělovali na základě údajných nesplněných a neuposlechnutých pokynů z důvodu narušování pořádku a bránění plynulosti provozu na místních komunikacích (řádně ohlášenou demonstrací), k okamžitému ukončení činnosti a pomocí paralyzérů do oblasti ledvin ty nejaktivnější (zřejmě i toho učitele – hlavního organizátora) odvlekli k podání 4 hodinového vysvětlení na blízkou policejní služebnu, jako tomu bylo letos 17. listopadu na Václavském náměstí při stávce odborářů. Dá se říct, že když se brojí proti vládnoucí třídě je to protizákonné. Když se brojí a stávkuje proti nevládní třídě je to povolené. Všimněte si, že v textu nejmenuji žádnou politickou stranu, pouze zmiňuji pojem „vládnoucí třída“. Oproti Vám ani nemusím populisticky mávat rudým a modrým praporem, jelikož k popsání současného BOJE O PENÍZE A MOC, jež plodí účelové pokrytectví a nefunkčnost státní správy, není toto zapotřebí.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.12.2012 19:32:57 - Jan Blažek
 Děkuji za Vaši reakci, jen se prosím na začátek musím vymezit k Vámi zmiňovanému mávání praporem, protože si nejsem vědom, že bych něco takového ve svém názoru prezentoval?! Každopádně souhlasím s Vámi, že pravidla demonstrací a stávek by měla být pro všechny stejná. Pokud ale zmiňujete, že na Václavském náměstí bylo učiněno někomu příkoří, tak prosím jednejte, nemlčte, dejte podnět k řešení! Dnes již naštěstí není doba, kdy občan nemohl ani vyslovit svůj vlastní názor...  Je to otázka postoje každého z nás.  S přáním krásného zbytku neděle J.Blažek