Ing. Ivan Fuksa

  • ODS
  • Příbram
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.02.2011 20:23:35 - Dave

Jaká budou protipovodňová opatření ?

Pane ministře, dočetl jsem se, že se zvednou ceny za vodu a ze získaných peněz se uhradí nějaké ty protipovodňové prostředky. Nechci se přidávat ke křičící většině, která nadává, jak z nás tato vláda tahá peníze. Zajímala by mě jiná věc. Existuje nějaký seznam míst, kam všude potečou ty peníze? Rád bych do něj nakoukl, pokud je veřejný.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.02.2011 9:16:43 - Ing. Ivan Fuksa
Prosím, aby se pan Dave podíval na páteční TZ s tímto tématem související (viz odkaz níže).  Bohužel konkrétní projekty sahající až za rok 2013, pro které přichází v úvahu financování z případně zvýšeného poplatku za podzemní vody, Mze zatím nemá v uceleném přehledu. Z dlouhodobých projektů je možno zmínit ochranu a protipovodňová opatření na řece Bečvě, o kterých se píše v závěru zprávy.

http://portal.mze.cz/public/web/mze/tiskovy-servis/ministerstvo-zemedelstvi/tiskove-zpravy/x2011_na-protipovodnovou-ochranu-letos-pujde-1.html