Mgr. Jiří Dienstbier, ml.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.01.2013 20:25:27 - Pokora

Poslední Klausova amnestie?

Pane Dienstbiere píši Vám toto sdělení již po osmé , které mi PL neberou . A sice: Jak dlouho bude vaše strana dávat nám, vašim voličům najevo svoji nerozhodnost a nesoudržnost?Kdy už konečeně budete táhnout za jeden provaz?
Z chování paní Benešové, Palase a dalších, kteří dávají hlasitě najevo že budou volit Zemana , se vůbec panu Zaorálkovi nedivím, že jim dal najevo že ve straně s kterou nejsou zajedno, nemají co pohledávat. Tací lidé, již měli sami odejít za tím, ke komu je to tíhne, pokud chtějí "kopat" za jiný klub! Mohli ho volit, ale neměli to dávat tak hlasitě najevo .! Takovým chování pak poškozují celou ČSSD! V případě, že by byl Zeman zvolen, bude vaši straně jen škodit , protože nestrávil to, že nebyl několika hlasy vašich poslanců zvolen v r. 2003 prezidentem! Toto si měl vyříkat s nimi a ne škodit vaší straně a celé levici, což ukázal tím, když svými přeběhlíky M+P podržel Topolánkovu vládu a pak svoji narychlo založenou SPOZ, která měla za úkol vaší straně odebrat nějaké % hlasů. Zeman je stejný jako Klaus, kterému se nedá věřit , což potvrdil tím, že nakonec schválil reformní balíček, který byl předtím pro něj zcela nepřijatelný. Oba jsou ješitní, samolibí a toužící po moci. Zeman si je rovněž vědom toho, že jej bude volit velká část voličů ODS, protože jejich Kandidát Přemysl Sobotka nemá šanci na úspěch.
Pane Dienstbiere, jste jediný kandidát , který má morální kredit, není zašpiněn žádnou korupční aférou a má opravdu čisté ruce. Toto by si voliči, kteří touží po změně k lepšímu měli uvědomit a dát Vám stejně jako já, svůj hlas.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.