Prof. Ing. Václav Klaus, CSc

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.01.2013 22:23:50 - maminka

Dohánějí nás země, kde se tvrdě pracuje,,,Vaše slova..

Ale kde tu práci sehnat? Na1 volné místo je dle statistitk v průměru 26 uchazečů.A to se píše jen o těch vedených na Úřadě práce.Pracující na černo, atd. to je ještě větší průšvih.
Vy skutečně necítíte odpovědnost za vytunelování bohatství této země, které jste třeba neúmyslně rozpotal kuponovkou a umožnil start největší vlny korupce v našich dějinách? Proč jste nás alespoň nepodržel při vracení majetků církvi? A když uděláte amnestii tak třeba i obviněným za vytunelování kampeličky? Odcházíte s plným kontem a tisíce lidí, kteří na rozdíl od vás nikomu neublížili, nemá na jídlo, na bydlení a léky. Zůstává po vás jen skřípění zubů a smutek.
před odchodem jste mohl udělat rozumnější gesto a omluvit se národu.ale to vám pýcha nedovolí.Stydíte se alespoń v soukromí? Nebo je vaše psychotické ego stále větší než vrata do chléva? Ani tak velké jako od hnoje?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.