Božena Sekaninová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.01.2013 16:17:25 - sanny

Odškodnění za amnestie.

Dobrý den, děkuji za odpověď, jen bych se chtěla ještě k amnestiím zeptat, co říkáte na návrh topky, která navrhuje, aby stát odškodnil občany, jenž byli amnestií poškozeni? Není to trochu absurdní, aby na rozhodnutí jedince dopláceli zas všichni občané z vlastních kapes? a vzhledem k tomu, že právě skončilo 1.kolo přímé volby-jak byste ji hodnotila a prozradíte, koho podpoříte do 2.kola? Děkuji za odpověď Šebánková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.03.2013 12:21:07 - Božena Sekaninová

Pachatelé trestné činnosti, kteří druhým způsobili miliardové škody budou amnestováni a po odblokování svého majetku si budou žít exkluzivně ekonomicky a materiálně zabezpečeni, postižení budou nadále splácet dluhy a  hypotéky a vláda tohoto státu bude hledat „kompenzační mechanismy“ na jejich případné odškodnění?

V jakých intencích to uvažují!
Opravdu je paní spravedlnost slepá?
Tento přístup je nejen amorální, ale je otevřeným výsměchem všem slušným lidem.

Již téměř tři roky posloucháme vládní stesky na téma úspor, nejrůznějších vládních balíčků a omezení výdajů. Ty pak nejčastěji dopadají na nejzranitelnější skupiny populace včetně seniorů.

Na valorizaci starobních penzí pro lidi, kteří celý život poctivě pracovali tato vláda nemá prostředky, na kompenzace majetkových nároků za tuneláře a korupčníky prostředky najde? Ne, s tím nelze souhlasit.

Stát musí zajistit rovný přístup k vymahatelnosti práva pro všechny, včetně vymahatelnosti náhrad pro občany postižené majetkovou a hospodářskou trestnou činností od těch, kteří je poškodili.