ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.01.2013 16:57:11 - Pokora

Odpověď na dotaz

Pane Tejci myslím, že dnešní OVM Vám a paní Wagnerové musely vyrazit dech, když jste museli poslouchat řeči "Šaška Jakla z Hradu " , který tak hloupě a hlavně dlouze mluvil, když chtěl dělat ze sebe chytrého.! Nevím kdo byl u toho ten hlupák, zda Jakl, nebo už i pan Moravec, který jej nechal ty jeho pitomosti tak dlouho pronášet.! Hodně lidí, na pana Moravce má v tomhle směru výhrady ,- že nedává stejný časový prostor všem zůčastněným. ! Myslíte si, že takhle by se měl chovat profík ?
Já si myslím, že již dávno měl být tento pořad "Otázek", vystřídán někým daleko schopnějším. Co vy na to ? Děkuji.r

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.03.2013 10:36:24 - JUDr. Jeroným Tejc
Dobrý den,

děkuji za názor. Jsem docela rád, že pan Jakl o funkci ombudsmana nakonec usilovat nebude. Předpokládám, že sněmovna vybere z došlých návrhů někoho, kdo svými životními postoji a konkrétní činností bude zárukou důvěryhodnosti. Veřejný ochránce práv totiž nemá žádné výkonné pravomoci a nemůže např. udělovat jednotlivým úřadům pokuty. Jediné, čím disponuje, je autorita a důvěryhodnost  představitelů ombudsmana.