Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.01.2013 16:13:58 - tipik

Asi už je v koncích

v OVM:
Pan poslanec Jiří Dolejš v Otázkách Václava Moravce mluví o problému korupce. Má s tím své zkušenosti. Jako poslanec byl ochoten přijmout milion korun do stranické pokladny za změnu zákona o hazardu. To je protikorupční kádr!

Karolína Peake, místopředsedkyně vlády ČR


Zalezete pod kamínek a necháte tu opravdu hroznou ženskou být?Už jednou napadla KSČM tenkráte s tím vaším asistem spolu s Němcovou A NĚJAKO TO USNULO.....pokud jste nevinen tak už to JEDNOU PRO VŽDY sprovodte ze světa-jinak vám to bude KDE KDO stále omlacovat-jako před tím druhým kolem do senátu...jestli máte možnost....jinak to čekejte příští rok opět ,ale nebo teda raději mlčte a řekněte-moudřejší ustoupí??!V debatě pod prohlášením ji lidi nadávají,že by pes od ní kůrku nevzal...tak jak to uděláte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.01.2013 16:36:37 - Ing. Jiří Dolejš

Tahle zjevně končící politička nestojí za toakové spory. Kdo by bral vážně tyhle její snahy odpoutat pozornost od trapné role LIDEM ve vládě.  Orel much nelapá a  kdo chce pochopí. Hrát směšnou hru na odvádění pozornosti nepovažuji za potřebné. Je smutné že má ve vládě pí Peak na starost právě tyto otázky - místo aby se kvalifikovaně věnovala skutečné korupci ve svém okolí, tak uvádí nepravdy í k mediální kauze, která je mnohokrát vysvětlená a podezření yvvráceno i před státními orgány. Ale to je její vizitka. Mojí vizitkou je, že jsou už dvakrát ve volbách obhájil svoji důvěryhodnost a že lidé si pravdu uvědomují.

P.S. buď pí Peak  neví o čem mluví a nebo ohýbá realitu záměrně - přitom by si to zjistit mohla. I státní orgány zjistili že žádná korupční nabdíka nebyla ani nabídnuta takže jsem ani nemohl být k něčemu ochoten.. Paní Němcová když zjistila že se s mým asistentem sekla a že to byla právě naopak, tak aspoň moudře mlčí. Při takovýchto mediálních bublinách to svědčí o určité rozvaze, která asi jiným chybí.