MUDr. Vladimír Dryml

Prezident svazu Senioři České republiky
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.02.2013 10:03:53 - íjáček

odpověď na dotaz

Pane senátore na PL vyjadřujete ,,znepokojení nad chováním krajské předsedkyně ČSSD Hany Orgoníkové, která nepodpořila ve volbách ing. Miloše Zemana, jako levicového kandidáta na post prezidenta..." Ptala jsem se na to paní poslankyně a ta se naopak táže vás, jak můžete vědět, koho v tajné volbě volila? Odpověď by zajímala i mě. Podle čeho usuzujete, že jej nepodpořila? Děkuji za odpověď, tedy pokud se ji dočkám. Pomlouvat totiž umí každý, ale nést následky už jen málokdo…

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.04.2013 14:10:44 - MUDr. Vladimír Dryml
Dobrý den,
paní Orgoníkové se samozřejmě nikdo při tajné volbě přes rameno nedíval. Nicméně paní předsedkyně se veřejně netajila tím, že Miloše Zemana nepodpoří, sama několikrát během voleb zpochybnila Miloše Zemana jako vhodného kandidáta, a tyto informace se ke mě dostávaly dlouhou dobu ze všech stran. To jestli paní Orgoníková vykládá všem spolupracovníkům o nekvalitách Miloše Zemana, špiní jeho jméno, a potom alibisticky namítne, že volba byla tajná, takže nemůžu vědět, jestli pro něj hlasovala nebo ne, zavrhuji úplně stejně, jako kdyby pro něj nehlasovala.