MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.02.2013 10:45:15 - Filip Kotrba

Dusno ve straně

Hodně se spekuluje o tom, že je dusno ve straně, jak to vnímáte vy? Podle mě byste mohli vystupovat více jednotně a hlavně někteří by se mohli ušetřit ukvapeným výrokům, které straně škodí. Stranu také čeká v březnu sjezd, kde se bude volit předseda a místopředsedové. Mohu se zeptat, a jaké vedení byste preferoval vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.02.2013 17:18:04 - MUDr. Jiří Koskuba

Vážený pane,

děkuji Vám za Váš upřímný zájem o ČSSD. Nikdo není bezchybný, nikdo není dokonalý. Krom několika výjimek, potvrzujících pravidlo. I Vy jistě sám dobře víte, koho na Hradě či ve vládě mám na mysli.

Pochopitelně proto není zcela dokonalá ani ČSSD.  Navíc média jí, jistě "jen tak zcela náhodou", vůbec nic nedarují. Ale kdo nic nedělá, nic nezkazí.

Nechtějte proto, prosím, ode mne, abych pral umouněné prádlo veřejně. Ono přes výsledek volby hlavy státu to s tou umouněností zase až tak moc tragické není. Bohužel, některé slovní projevy čelných představitelů vskutku nejsou zrovna ukázkou profesionality. To vnímám i já.

Přesto se přiznám, já osobně bych o vůdčí funkci v rámci strany nestál. Jinak můj názor na ČSSD můžete najít v článku "Hlášení pěšáka ze zákopů 1. linie", který je mj. jak na mých webových stránkách, tak na webových stránkách ČSSD. A myslím, že byl i zveřejněn PL.

 Přeji hezký den