Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.02.2013 8:21:10 - Thorisin

Ctít fakta

Církev je o pár tisíc let starší než KSČ.Zabavení majetku bylo protiprávní.Mám se nastěhovat k Vám domů a Vás vyhodit na mráz?A když nás příjde celá skupina a řekneme,že jdeme znárodňovat tak uděláte co?
Bulíky si věšte na nos stranickým soudruhům.Ted jste teprve ukázal pravou tvář parlamentního demokrata.Jste jen pomýlení pokračovatelé ideálů staré KSČ a lidem veřejně LŽETE!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.02.2013 11:30:18 - Ing. Jiří Dolejš

Bohužel se vaše tvrzení o církevním nároku rozchází s realitou - podstatnou část existence církve majetek jen spravovala. Argimentovat středověkem je určitě mimo, ale i v novověku to bylo s vlastnictvím církevního majetku složitější. S touhle argumentací byste pak musel bojovat i s masarykovými refromami po roce 1918, které nebyly za 1. republiky dokončeny.

Že by byl TGM taky komunista ?  A že by byli komuntsty 4/5 veřejnosti, které s restitucemi nesouhlasí ? proč myslíte že zmíněný zákon vlastně ani není restituční ale de facto jde v rámci poltické dohody o dar. Můžete mít na věc různý názor (pochopiteleně, pokud chcete žít v státě kde navzdory vysokému ateismu populace bude církev největší vlastník)) ale ctětě aspoň  fakta.