Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.02.2013 18:37:50 - tipik

V KSČM nerozhodují fanatici

tak to je na mne silné kafe:-( to už není jen Semelová.I vedení KSČM se zapojilo...víte, dnes jsem četl na jedné diskuzi sice silné kafe,ale k zamyšlení zhruba toto:Kdyby komunisti se dostali k moci tak jedním z prvních koho pověsí bude Dolejš.Víte pane inženýre, vy nějak asi trháte partu a lidi si toho všímají.I ti nejzavilejší antikomo o vás mluví jako o bílé vráně.Dám si asi od KSČM nějaký čas oddych.Je to na mne příliš hnusné.Jestliže si myslí komunisté,že ČSSD jim padne do náruče-jsou mimo.Nemá cenu s vámi zatím komunikovat.Váš hlas není hlas KSČM...jste diplomat a vynikající člověk,ale bojujete proti fanatikům ve vlastní řadě resp.chráníte je,ale oni o to nestojí.Snad Semelovou voliči již nezvolí.KSČM mne zklamala.Možná vám bude vyhovovat 10% hlasů v parlamentu a opoziční pokřik Semelové a spol...jak říkám,musím to rozdýchat a popřemýšlet co dál.Levici chci volit,ale ne tu co fandí době před 89 rokem..tu dobu již nechci!Opakuji ZATÍM s KSČM končím a posečkám na reakci Filipa a spol...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.02.2013 19:48:43 - Ing. Jiří Dolejš

 lNávraty ke sporům o minulost jsou jen provokacemi a snahou podsunout zástupná temata. KSČM má distanci k selhání minulého režimu vyřešenou a nekritické uctívání starých časů, které skončili krachem není naším programem. Tečka. V tomto nejsem žádnou bílou vránou ale oficielním představitelem, který  obhajuje oficielní a nikoliv svoji osobní pozici.  To myslím mohu veřejně a odpovědně garantovat. Lze doliožit závaznými usneseními a dokumety strany. V KSČM žádní fanatici nerozhodují.

Historická připomenutí dávných událost jsou logická ale neměla by být přeceňována - opravdu to není o klanění modlám.  Na řadě je spíš alternativní, poučená  budoucnost.  Žádný návrta ani revanš KSČM samozředjmě neorganizuje a ani místopředseda KSČM Šimůnek nic takového neobhajoval. Náztory dalších účastníků jsou jejich věcí.   Souhlasím že některé výkřiky nám v přípravě na skutečnou změnu nepomohou ale to už je o svobodě jednoltivce říkta třeba i věci nemoudré..