Mgr. Jiří Dienstbier, ml.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.03.2013 23:28:31 - Belfford

Dotaz o budoucnosti

Vážený Pane Dienstbere.
Zajímá mě co mi odpovíte nato že pokud jak tvrdíte se P.Klaus dopustil vlastizrady také zato,že neratifikoval Lisabonskou smlouvu,dle mého jen chránil občany této země protože nezadlužil naše děti na několik desetiletí dopředu.
Přece není možné platit do jakéhokoliv společenství peníze lidu bez jejich souhlasu,míním tím referendum.Proč jste neinicioval referendum aby se lidé mohli vyjádřit zda jsou ochotno své děti zadlužit a možná jejich potomky,k tomu jde také připojit referendum než byl schválen zločin století na občanech tohoto státu-církevní restituce.
Dále mě zajímá ,pokud teda jak tvrdíte že je velezrádce,kde naše země vezme ty stovky miliard na vyplacení do kasy tomu kdo už tak dost rozhoduje o našem životě.Myslíte si že pokud senát a sněmovna schválila ratifikaci tohoto bez vůle lidu,toto není taky velezrada??? P .Klause ženete před soud a co P Nečas??? Ten není velezrádce že amnestii podepsal také???
Kde je rovnost před zákony ,které porušují soudci,advokáti,státní zástupci ,policie.Kde je demokratická rovnost lidu předpolitickou elitou????
Kde jsou dobré mravy politiků,když jsou schopni hlasovat z odsouzenými poslanci a jinými,kteří nedostali mandát za zastupování lidu ???Odpadlíci a přeběhlíci????
nejsem v žádné politické straně jelikož to co se děje v dnešní době ,kdy lidé nemají pomalu co do úst a na nájmy,kdy počet bankrotů lidí i firem narůstá,nemá v demokratickém řádu obdoby.
Co je pro vás demokracie???Proč bych měl své děti nechat zadlužit na mnoho statisíců,když se mě ani nikdo nato nezeptal,zda souhlasím a proč bych měl.
Chcete soudit P Klause ale co ty ostatní křivdy na lidu této země???? Sociální demokracii uznávám,je zde ještě trochu cítit soucit a občasný zájem o lidi této země.
Myslím si že je zde daleko více problémů které by měli mít prioritu jak dopomoci těm chudým aby se měli lépe.
Beru že neuznáváte amnestii v tom se mohu ztotožnit ale to je asi jen to jediné.
Budu rád ,když mi dáte jasné odpovědi.
Nečas Radek-nejsem hrdý na toto přímení.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.