Dr. Libor Rouček

Bývalý europoslanec
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.03.2013 17:00:50 - adelberto

Potraviny v ČR

Můžete mi pane Rouček sdělit,jak si představujete růst našeho HDP,když jsme jen montovna a překladiště a západní státy díky dotacím do zemědělství utloukají naše ,kdysi vzkvétající zemědělství.Ještě jedna otázka:jíte taky polské kysané zelí z kyselinou mravenčí,solíte polskou solí ,určenou na posyp silnic,jíte polské salámy,do kterých poláci dávají maso ze zdechlých zvířat?Jak stát chrání své občany?Vůbec ne.Máte- li zájem,můžeme na toto téma rozvinout diskuzi.Děkuji Vaňkát

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.03.2013 19:32:56 - Dr. Libor Rouček
 Až se zbavíme po příštích volbách Nečasovy a Kalouskovy pravicové vlády, porosteme i my.

Nesouhlasím s Vámi, že jsme jen nějaká montovna. Stačí se podívat třeba do Škody Auto, kde vyvíjí na dva tisíce vývojářů nejen pro Škodovku, ale i pro VW či Audi. Stejně tak s Vámi nesouhlasím, pokud jde o naše "kdysi vzkvétající zemědělství". Není mi už 20, takže si ještě velmi dobře pamatuji na dobu, kdy nebyli nejen banány (na to naše republika neměla devizy), ale občas ani máslo či brambory. Pokud jde o některé současné nekvalitní potraviny, například z Polska nebo z kterékoliv jiné země, tak v té věci musí konat naše příslušné státní instituce, stejně jako měli konat v případě našeho otráveného alkoholu.

Zdraví Libor Rouček