Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.04.2013 9:53:01 - tlustoch50

Jste stejný

Vážený pane. Též jsem se zajímala o to, na co jste odborník. Vy se sice podepisujete, ale zase naopak na dotaz neodpovídáte. Většině občanů je jasná jedna věc. V parlamentu sedí sami odborníci. Největší jejich odbornosti jsou zlodějny, podvody a okrádání nejchudšich. Tvarůžková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.04.2013 12:24:12 - Jaroslav Foldyna

Vážená paní Tvarůžková,

chápu Váš pesimismus, který jistě pramení z toho, co po 23 letech kolem sebe vidíte - nezaměstnanost, sociální problémy, kriminalitu a na druhé straně korupci a někdy nekompetentnost jak poslanců, tak i ministrů. To vše chápu. Je ale jednoduché hodit všechny do jednoho pytle a od rána do večera vše kritizovat. Smutnou realitou je také to, že lidé nevyužívají svých možností a nejdou k volbám, neúčastní se veřejného a politického života, ale kritizují. V roce 1987 na Děčínské kotvě Michael Kocáb prohlásil, že "každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží". Od té doby se mnohé změnilo jak k lepšímu, tak i k horšímu. Ale to, co řekl Michael Kocáb, se nezměnilo. Přeji proto Vám i sobě, aby si to lidé uvědomili.

Mou doménou je oblast dopravy, dopravní infrastruktury a zahraniční vztahy, zejména oblast Balkánu. V průběhu své životní i politické praxe jsem se naučil vnímat problémy v sociální oblasti a komunální politice.

Děkuji za Váš zájem o mou osobu. To každého potěší, neboť pokud se lidé o člověka nezajímají, jako by nebyl.

S přátelským pozdravem

Jaroslav Foldyna