Oldřich Bubeníček

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.04.2013 12:21:51 - Řehoř

Do voleb je ale v tuto chvíli ještě daleko

jak je vidět,tak se snažíte dát problémy vzniklé před Vaším nástupem do pořádku a přeji Vám,aby jste to vyřešil k dobru občanům.Jistě Vám budou házet klacky pod nohy,protože jste ze strany na kterou by ostatní strany nejraději vylily hromady špíny.Ale mám dotaz,kdyby se stalo,že socani vyhrajou volby a jako do party by si vybrali TOP,tak mi prosím řekněte jak by reagovali komunisté??Myslíte,že by toto uskupení podpořili?? Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.05.2013 10:00:22 - Oldřich Bubeníček
Neumím si v současné chvíli představit, že by sociální demokracie zradila své levicově zaměřené voliče a spojila se se stranou, jež je dnes především prezentována ministrem financí, který svými kroky neustále útočí na kraje a snaží se je poškodit. Do voleb je ale v tuto chvíli ještě daleko. Hlavní slovo budou mít voliči a jejich hlasy. Ty rozhodnou o rozložení sil, zbytek už bude záležitostí povolebního vyjednávání.