Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.05.2013 20:36:59 - Řehoř

Jak zlepšit ČT i bez požehnání

já už dnes opravdu nevím komu co patří ,kdo co spravuje,ale mám pocit,že ČT je placena státem a tudíž by měla být apolitická a vyhrazovat stejný prostor pro všechny nebo nemám pravdu??Nevím,ale pokud je veřejnoprávní měla by sloužit všem a někdy se na to nedá už ani dívat.Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.05.2013 20:52:49 - Ing. Jiří Dolejš

Česká televize není státní ale veřejnoprávní. její rozpočet je tvořen z koncesionářských poplatků a z reklamy. Ze státního rozpočtu placená není. Její exitence je důležitá - jinak by mediální prostor zcela ovládla privátní média a bulvár.  tyo služby opravdu obané potebují - nechat to jen na mediálním trhu nepovažuji za rozumné.

Otázkou samozřejmě je jak bdít nad kvalitou (objektivitou a vyvážeností) této veřejnoprávní služby - ovšem tato média by neměla skákat podle přání žádné politické strany či názorové skupiny. Tím pádem nelze očekávat že se vždy zavděčí všem - ovšem do kvality tradičního media tohoto typu (britské BBC) asi má ještě daleko.