MUDr. Vladimír Dryml

Prezident svazu Senioři České republiky
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.05.2013 15:02:24 - veselka1

odpověď na dotaz

Pane senátore, jaký je Váš cíl v politice do dalších let? Hodláte se opět ucházet o senátorské křeslo?

Dále by mne zajímalo, jak si Vy sám myslíte, že působíte na lidi a co v tomto směru hodláte zlepšit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.05.2013 16:23:46 - MUDr. Vladimír Dryml
Děkuji za Váš zájem a rád Vám oba dotazy zodpovím. Na Vaši první otázku mohu odpovědět pouze jediné – politika je naprosto nepředvídatelný obor, a i přes velké plány stačí pouze málo, a vše dopadne jinak. Spíše než na své politické cíle se snažím soustředit na cíle obecně, protože pokud chci něčeho skutečně dosáhnout, politická funkce je pouze nástroj, který mi může postup usnadnit. Například dosažení dostupné a kvalitní zdravotní péče, nebo pomoc běžným občanům, kteří nemají nikde zastání. Boj o senátorské křeslo ještě uvážím, jelikož ale SPOZ nemá ambice za každou cenu zasahovat do vlády, je tedy otázkou, jak se situace v ČR dále vyvine.

Pokud jde o mé vlastní sebehodnocení, co se týče odezvy občanů - jsem si absolutně vědom, že mám po svém odchodu z ČSSD do SPOZ nálepku přeběhlíka, což není zrovna titul, který sebou nese kladné předsudky. Nicméně v tomto ohledu je pro mne především důležité, že mám čisté svědomí sám před sebou. Odešel jsem za Milošem Zemanem půl roku před jeho zvolením do prezidentské funkce, kdy bylo dalších 10 kandidátů na tento post, navíc jsem opustil nejsilnější stranu v ČR. Kdo vyhraje prezidentské volby bylo v té době zcela nepředvídatelné, takže z mé strany určitě nešlo o kalkul, ale spíše o otázku rovných zad, protože v ČSSD se v té době děly opravdu ne zcela férové věci. Polepšit se hodlám především v komunikaci, aby lidé měli větší možnost se na mne v Senátu obracet se svými dotazy a podněty, aby viděli, že skutečně pracuji pro ně.