Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.05.2013 12:54:47 - Riadnost

Čupřiny a kokrhele

Zdravím Pane Dolejši. Můj dotaz bude trošku zvláštní. Rád bych se zeptal, jestli zvažujete změnu účesů ve straně KSČM, stále máte účesy, jako za dob komunismu ale tvrdíte, že už jste moderní strana. Pokud se ale na vás lidé podívají, vidí stále ty "staré komunisty". Změna účesů by vám hodně prospěla, bylo by to znamení, že už nejste z té staré doby a přizpůsobujete se nové době. S přáním hezkého dne, Pankrác.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.05.2013 8:24:34 - Ing. Jiří Dolejš

1) moderní není totéž co módní 2)  na věci módy se zeptejte spíš u kolegyň - u pánů to asi nebude jejich doména. Málokterý má asi ambici být manekýnem, spíš rozhoduje praktičnost - já osobně to nedokážu posoudit jaký kokrhel si kdo češe a ani to nevnímám.. Modernita v myšlení by byla jiná otázka.

P.S. i za starého režimu se tuším střídaly různé módní vlny, takže jinak bylo v 50. a jinak v 80. letech. Ale kdo má z jaké doby účes opravdu neposoudím -nic mi není víc cizí než tyhle efemérní záležitosti.